بی ام وایکس 4: معایب و مقایسه با مدل‌های قبلی و پیشنهادات جایگزین بی ام وایکس 4، به عنوان یکی از خودروهای مدرن در بازار، با مجموعه‌ای از ویژگی‌ها و طراحی‌های خاص مواجه است که ارزیابی کارشناسان و کاربران را جلب کرده است. در این متن، به بررسی معایب بی ام وایکس 4، مقایسه آن با مدل‌های قبلی از خانواده و پیشنهاد خودروهای جایگزین پرداخته می‌شود.

طراحی و استایل

نمای جلویی بی ام وایکس 4 تفاوت چشم‌گیری با مدل قبلی خود، یعنی بی ام وایکس 3، ندارد. طراحی سپر و چراغ‌های جلو میان این دو مدل مشابه است با تفاوت‌های کوچک در خطوط روی کاپوت و گلگیرها. در نمای عقب، طراحی از مدل ایکس 6 الهام گرفته شده و از فرم کوپه استفاده شده است. کاهش ارتفاع سقف نیز به نمای خودرو جذابیت می‌بخشد.

طراحی داخلی

طراحی داخلی بی ام وایکس 4 از اصول ارگونومی به خوبی پیروی می‌کند. استفاده از مواد مانند چرم، جیر، پلاستیک و الومینیوم در کابین به نقد مبرا نیست، اما طراحی داشبورد کمی ساده‌تر به نظر می‌رسد و جذابیت کافی را ارائه نمی‌دهد. صندلی‌ها تا حدی خشک هستند و در حالت حرکت ناگهانی، کامل به بدن سرنشینان حمایت نمی‌کنند. همچنین، با کاهش ارتفاع سقف، فضای پا برای سرنشینان عقب ممکن است محدود شود.

تجربه رانندگی

بی ام وایکس 4 با حالت‌های رانندگی نرمال، اسپرت و اسپرت پلاس تجهیز شده است. همچنین، با وجود کمک‌فنرها، دارای سیستم تعلیق ثانویه است که به خوبی حرکت خودرو را دفع می‌کند و سواری را خشک می‌سازد. اما، دید عقب خودرو به حدی محدود است که بدون استفاده از سنسور و دوربین دید عقب، به سختی می‌توان از دنده عقب استفاده کرد. رادار نقطه کور و دوربین 360 درجه تا حد زیادی این نقطه ضعف را پوشش می‌دهند.

مدیریت پیشرانه

بی ام وایکس 4 نسبت به کیفیت سوخت حساس است و نسبت به کمترین ناخالصی در بنزین واکنش نشان می‌دهد. این مسئله ممکن است نیاز به سرویس‌های دوره‌ای بیشتری داشته باشد. در مجموع، با توجه به معایب مطرح شده از بی ام وایکس 4، به نظر نمی‌رسد که این خودرو ارزش خرید بالایی داشته باشد. پیشرانه حساس، قیمت نامعقول، فضای کابین ناکافی و طراحی بیش از حد اسپرت، از جمله عواملی هستند که می‌توانند مصرف‌کننده را از خرید آن منصرف کنند. به عنوان گزینه‌های جایگزین، پیشنهاد می‌شود لکسوس NX200 و ولوو XC90 را بررسی کنید که از نظر قابلیت‌ها و طراحی متنوع‌تری برخوردارند.